Из прошлого в будущие

Макс Янг
не знав я, що пів-року так багато
не знав я, що попа може німіти
не знав, що без грошей можна бути багатим
и сердце без звуків може гриміти

багато не знав і не відчував
багато я думав и говорив
в дитинстві я це намалював
зараз я це відтворив

малюю я в зошиті її на полях
малюю у себе мульти
я кохаю - це все на краях
майбутнє малюємо ми...

нашел у себя в телефоне. не очень конечно, но выложу)
примерно начало июля 2012 год.
Grey.