в менi

Амила Роуз
ніч одна
і тисячі думок
вони в мені
замість кісток
одна ніч
літрів сто любові
а це вже буде
замість крові
в памяті моменти
ми не в силах стерти
я чомусь вважала
маю залізні нерви
ти десь мабуть там
дрочиш свій чл*н
моя душа тепер
це тільки манекен