Це школа - казка

Наталия Вербицкая
Ти відкриєш свої двері дітям,
Поведеш у світ краси й добра,
Зацвітуть таланти буйним цвітом,
Взявши сили з твого джерела

Ти дитячий світ наповниш  мріями
Краю ім не буде і кінця,
Вірою і світлими надіями
Надихати будеш  ти серця

У кожнім звуці
Тепло надіі
І оживають
Дитячі мріі

У кожнім слові
Любов  і ласка
Це школа - мрія,
Це школа – казка.

Стане школа другом для родини
Допоможе, вкаже вірну путь
Тут до серця кожної дитини
Ключик мудрі вчителі знайдуть

І нехай летять роки птахами,
Знаю, що завжди на цей поріг
Приведуть дітей за руки мами,
Стане школа рідною для них