Хвилина

Красный Саня
Навіщо i за що вмирати людям прекрасним
Які так i недобудували своє щастя
Життя таке коротке
Але скільки в ньому мороки
Хвилина за хвилиною
Так непомітно й спливають години
Ми живем
Сьогоднішнім днем
Справ клубок
Важко зробити крок
Все рухається вперед
А кожен день нові проблеми на шпальтах газет
Люди завжди кудись метушаться
Все одно все в житті зробити невдасця
Неварто поспішати жити
А треба те що є цінувати й любити
Скільки поряд хороших людей
Мало буде днів i ночей
Щоб вдосталь поговорити
Але приходить смерть i відбирає право жит