Осiнь

Инна Приходько
Вслухаюсь в осені сюїту,
де дні мінливістю парсун
на вії бабиного літа
журну  натрушують  красу.

Дерева  в золотій задумі
вигойдують ноктюрни снів,
вплітають павутинки суму
у роси сріберні рясні.

Залистопадить скоро світом,
поснуть октав густі баси,
а світла осені сюїта
залишить відгомін краси.