Кур ння

Красный Саня
Привіт, хочу дещо розповісти
Переваги прості
Особисто я не палю, вже рік
Суттєво змінився життєвий потік
Життєве кредо
На асфальті крейдою
Не багато змісту
Пов'язаного між собою тісно
Спорт, молодість, краса
Було помітно,як повільно згасав
Постійна напруга
Чогось продовгуватого, круглого
Викликало залежність
Хоч, насправді протилежний
Швидко звикаєш
Потіхи у тому, вже такої немає
Сумна статистика в газеті
Красуні у кав'ярні, чи в буфеті
Поважно смокчуть сигарету
Нагнітання розпусти й пафосу інтернету
Сіла на сходи
Розкинувши ноги
В руках пляшка мартіні
Та недопалок зітлілий
З чарівною подобою
Порівнюю зі свійською худобою
Майбутню мати
Яка може гидоту, до рота брати
Це не суворо і не грубо
Їй так хочеться прогріти труби
Струшуючи зайвий попіл
Зник внутрішній опір
Поки ще леді жива
Варто усвідомити, що безкорисна марнота
Жива людина
Заживо гине 
Благаю не робіть помилок
Зробіть впевнений крок
Досить тютюнового листя 
Червоне намисто 
Накинь на шию
А я секрет відкрию
Це не реклама 
Допоміг метод Аллена Карра