и ето седя в подлеза

Данаил-Петров-Досев
с объркани мисли - и си мисля че ми липсват само две цици в дланите
но тя се пробвала снощи със предишният си мъж
докато бях в сутерена
защото баба и лежеше в болница- а пък майка и отвела детето
и ето я под юргана завита до брадичката- гледа телевизия гузна
дърпам завивката- а ма путко за... ах тя била гола
и космата дори не си е бръснала краката
 и вика прави квото щеш еба ти кефа  ах ти кифла мармаладена
както се изказа навремето един масковчанин халва мохамедина
но това преди година сега питам как бетонджия и варджия да се пипа
и какво на света ти прилича на кур с гъбесто тяло
освен че на кура ти да му порастнат рога което е бивало

а навремето пардю предложи на кобурга да назначи методиев за секретар
което кобургът направи и сетне си реституира връх ком
пък пардю го преместиха пък посланик в русия
а методиев стана кмет да янчулев бе по добър
мишо шамара днес пя пред алекс невски бе слънчево
аз съм в подлеза след ма на 36 ти
но ти го вдигна с мигла и нека тя го мисли кат
бъркаш  вар и бетон  ги газиш а съсобствениците се скараха къде да е оградата
и затова съм днес в почивка и с мехмет кадир
пихме кафе на екс при красно село
нищо ново остава ми да зяпам порно
набираш в гоглето секс видео и айде
децата казват туй не ти е подходящо да
ами да ям пък публично банани пък по графът

припев

ах ето го и града днеск със мостовете от чогун и камъни 
ох ето ги и оченичките  що пръцкаха очички ококорили