життя

Оксана Михайлюк 2
Зранку встану до школи піду
Після навчання до подруги іду

Поплачу в жилетку і ще раз скажу:
«Я втомилася і жити так більше не можу»

Вона усміхнеться ,обійме мене
Скаже: «Не хвилюйся це мине».

Потім з нею підемо прогулятися
Щоб ще трохи поспілкуватися

Ввечері прийду знову додому
Туди,де не потрібна я нікому

Весь вечір просиджу я дома одна
І ляжу спати я в тиші сама

Я знаю що в мене є сім’я
Але серед них відчуваю самотність я

Мені потрібно не багато від них
Просто відчувати підтримку їх

Просто почути,що люблять мене
І хоч час швидко мине

Ми разом будемо завжди
І не розлучимося ніколи

Але цього не буде ніколи мабуть
І про сльози завтра забудуть

Не запитають що я відчуваю
І кого я всім серцем кохаю

Їм начхати на мене взагалі
Кажуть,що ми діти і ще малі

Кажуть ,що сльози –трата даремна
І у житті не допомагає вона.