Елiель

Творча Натура
сьогодні  виявилось,  що  ти  зануда
напевно  я  просто  втомилась
можливо  застуда
у  гості  б  до  того  фіна
(Еліель  здається)
у  нього  шкіра
біла-біла
холодна,  інієм  вкрита
ми  б  пили  горілку,  запивали  б  його  губами
червоними
(як  їх  вкусити  з  них  стікає  гранатовий  сік)
ми  б  пили  і  пили  дивлячись  вниз  на  сніг
і  неодмінно  чогось  гарячого
(кави  в  залізній  кружці)
аби  обпікати  наші  сині  руки 
аби  відкриті  повіки! 
щоб  не  снилися  п*яні  сни
цілувати  ранку  на  губі

потім  прийшло  б  літо
і  ми  б  дивились  на  сонце 
поки  не  розчиняться  очі
(він  так  давно  мовчить)
Еліель,  мені  повертатись  нікуди
і  ми  чекаєм  зими...