У що тiльки не грають...

Лариса Лорнет
У що тільки не грають, при світлі, Мавп чуття,-
У діловиті зустрічі співбесід…
У дружнім товаристві розсіяне сміття
Так дружньо завантажується в меседж.

І ходять по сусідам, із уст в уста плітки!
Органіка чаду земна і не сумнівна.
і стільки в них про себе чеснот і доброти,
що розум чадіє бо, Мавпа - королівна!

Тому, будь ласка, прибирайте після них,-
вони ж своїм життям ризикували,
щоб мати права суду і розгляду усіх
і щоб за ними люди прибирали!