Нежность

Юлия Волк 2
Люблю тебя я дуже.
Люблю твої очі-
Які чарують з першого погляду мене.
Люблю твої ніжні губи-
Які завжди моїх торкаються.
Просто люблю твою присутність біля мене
Просто люблю за те що є ти.