Козгэ кердек

Фаниль Асфаров
Козгэ кердек,кышлар житер.
Тагын эздэн яме бетер.
Янгыр китэр,жылап жылап.
Куз яшлэрен жиргэ сылап.

Кунелемне  калам тыннап.
Газиз уйларымны сынап.
Иртэ таннан уянганда.
Йорэк кылы белэн уйнап.

Козгэ кердек, ышанычы бер юк.
Буген исэн, корсагын тук.
Хэзер кояш, иртэн янгыр.
Э син жигелмэгэн айгыр.