лист до друга

Андрей Гринд
привіт мій давній вірний
друже
зі мною був ти у бою
тож знаю стане тобі духу
цю волю виконать мою

прохати можу про єдине
вточі мені ножа в ребро
хай трохи серце
відпочине
зло може править й за
добро

повір мій друже так
потрібно.
Благаю точно в серце
вдарь
щоб не тремтіло тяжко,
дрібно,
й важучій скинуло тягар

тож бий не бійся-не
скалічиш
воно не рветься вже
давно
ти просто так дивись у
вічі
і бий-мені усе одно

я й так помру у скорім
часі
як горе перейде за край
і розчинюсь у сірій масі...
Мій добрий друже
прощавай..