Надобран ч

Яна Владимировна55
Вже місяць небо підкоряє.
І зірка сонна позіхає.
Усе вже спить й відпочиває.
І ти,коханий засинай,і я з тобою пам'ятай.
Тихенько я в ночі прийду.
Біля тебе ляжу,обійму.
Ніжненько в щічку поцілую.
І що люблю,прошепочу я