чому

Море Ли
не питай
чому я розбивала твої мрії
чому я розбивала твої почуття
ти не залишив мені навіть життя

не питай
чому я засинала без тебе
чому обіймала не тебе
а ти обіймав не мене

і навіть, коли ми далеко
я відчуваю коли тобі нелегко,
поруч ти в моїх думках
і цілуєш мене, у своїх снах