Голосуй не голосуй...

Игорь Пуха 2
Годі вам але ж це марно
Віддавати голос свій
За всіх тих хто криминально
Досягає своїх мрій

За всіх тих хто є при владі
Це ж шакали і вовки
Тож вони в єдиній зграї
А ось вівці з вами - ми

Голосуй не голосуй
Голос їм твій не потрібен
Де ти бачив щоб буржуй
Сумнівався що він лідер

Все одно гру підтасують
Зроблять так як треба їм
Вівці сплять вовки полюють
Набивають шлунки в тім...