Перше вересня

Раиса Андрейчук
Ще сплять корівка й порося,
Собачка лиш гуляє!
В подвір'ї бігає зрання,
А Олечка складає

В букет барвисті квіточки,
Травичкою вкрашає!
ЗвечОра зошити й ручки,
Буквар в портфелі має!

Тож встала Оля до зорі,
Щоб файно все зібрати.
Щоб літо вранці провести
І осінь пострічати!

Усе впорядку! Все, як слід -
Дівча біжить до школи!
За нею і її сусід -
Щасливий, як ніколи!