Гама

Инна Приходько
Сім нот – суцвіття, де бринять
                мелодій луни,
і навіть сяйво дня без музики бліде,
та відзвук восьмої на неповторні струни
рядкам відточеним поезія кладе.

Не стихне соло слів, бо світу
                стане зимно,
і тільки боляче, що інколи дарма
слова непрохані кидаються нестримно
в обійми музики, якої ще нема…