Ajahn Brahm

Бесконечна Любовь
“When the weather is hot, keep a
cool mind. When the weather is
cold, keep a warm heart.”
; Ajahn Brahm

в жару держи холодным
ум, а в холод грей сердце
людьми,
которые дороги,
и духовно близки