Я навчився рахувать

Козлова Людмила
Раз, два, три, чотири, п`ять!
Я навчився рахувать!

«Раз»— то я в своїй кімнаті.
«Два»— то рідні мама й тато.

«Три» — сестра, дідусь, бабуся, -
я без них не обійдуся.

А «чотири» -  дядько, тітка,
Оля й Дмитрик — їхні дітки.

Ну, а хто в нас буде «п`ять»,
завтра буду рахувать!


Малюнок з Інтернету