Hiч

Владимир Лобач
Хай змовкнуть зорі!
Хай буде тиша.
Хай стихне море!
Не можу більше.
Чи я в пустелі?
Чи ви не люди?!
Чи вниз зі скелі?
Та діти ж всюди.
Чекайте!
БУло!
Вона сміється.
І сонце з неба
На землю
Ллється.