Тв й погляд, подих, цнотная розпуста...

Владимир Бродзинский
ТВІЙ  ПОГЛЯД,   ПОДИХ,  ЦНОТНАЯ   РОЗПУСТА


твій 
погляд ,
подих,
цнотная
розпуста
як
мак
мене
морочить
і п‘янить,
задерта
спідничка,
бур‘ян
і крові
згусток -
запікся
нагло
на
устах
твоїх...
І  сором
у очах
спалила
плотська
жага,
вологою
пробралась
до
костей
твоїх...,
твоє :
«...ще !»
«...далі»
«...прошу!»
«...боже мій,
...я ваша!»
безбожно
зводить
зрозуму
мене...
Твій 
погляд ,
подих,
цнотная
розпуста
як мак
мене
морочить
і п‘янить...


volodymyr brodzinskyy (austria)