Флокси

Татьяна Куманина
 *    *    *
Тиша, повінчана з вечором літнім,
Спокій, розбурханий криком пташини,
Сум у повітрі – є недолік єдиний
У бездоганнім повторі столітнім.

Закономірність ламає всі мрії,
Мозку знущання над серцем самотнім,
Думка написана на боці зворотнім,
Фото, що дарене їй без надії.

Поступу біль і розчарування,
Зраджена повінь замріяних флоксів.
Реальність життя, суть усіх парадоксів -
Тиха мелодія серця звучання.

Серце ховає оманливу радість,
Теплить надію,зриває всі грані,
Живе у огидній солодкій омані
І тихо породжує кляту заздрість.

Та кетяги флоксів,як сила кохання,
Бува відцвітає у пору осінню.
І душу наслідує чорною тінню
Звуки мелодії розчарування.