Недоречно об рвана мить

Татьяна Куманина
Я хотіла сказати важливе,
Я хотіла сказати «люблю»,
За вікном вирувала злива
І здалося на мить,що я сплю.

Наче вічність наступна хвилина,
Потім пам'ять поверне усе.
В серці камінь, душа – руїна,
А рука іншу руку стисне.

Я не скажу цього вже знову,
Так і досі у серці щемить.
Недоречно сказане слово,
Недоречно обірвана мить.