***

Татьяна Куманина
І не стріляйте мені в спину!
Ви в очі прямо подивіться,
І пустоту не лийте без зупину,
А своїм горем поділіться.

Я перейшла дорогу знову?
Червоне ж світло не горить!
Я забуваю свою мову,
А Бог, як і раніше, спить.