***

Нина Костюк5
Золотий зорепад у осінній імлі,
сплять ліси галасливі у втомі,
і пливуть небесами немов кораблі
білі лебеді — птахи любові.
Пара в парі, щомиті крило до крила,
рідні душі зливаються в танці,
а навколо, здається, казковим все сном,
що розчиниться димом уранці.