ти бачив?

Леся Федив
А ти бачив сьогоднішнє небо?
 забула,тобі не в голові то.цього ти не бачиш
 Погляд не зміниться скоро - у тебе як кредо
 життя...
 слова не врятують,собі не порадиш,
 я зорі бачу і через фіранки,як ранки
 маленькі на тілі ночі
 вона мені очі лоскоче
 не так як ти, не під футболку
 і толку
 більше від темноти лиш по парах,
коли так ,знаєш,коли,як у хмарах,
 коли засинаєш із ранком ,
 останком місяця змиваєш гріх з себе
 і з небес
 наш безсоромний інтерес
 він так вмирає,як воскрес
 він так і прийде,як і счез....

 Із рамок виходять,як нема що втрачати
 кричати нема що,стирати останнє.
 Коли впадеш -то не годен вже стати
 таким як був,вернути все раннє
 ти не помітиш сьогоднішнє н... і не треба.
 Нехай вже буде це твоїм кредо.
 я своїм дітям розкажу казку..
 про двох майже дорослих принца й принцесу.