Ти прийшов

Лёля Капризоля
 Ти прийшов до мене темною нічкою
 У сні казковому прийшов...
 З золотою яскравою в руках свічкою
 В тунелі мук моїх зайшов...

 Не побоявся криків, сирості
 Ні сліз, ні болі, самоти...
 Чому на похоронах гордості?
 Чому в цей час і саме Ти?

 Доторкнувшись рук моїх так бережно
 Змінити зміг ти корінь всіх основ...
 У небі розчинились залишки самотності
 Ввесь простір підкорила вже любов...