Артур Игнатенко Хват Мелодия грусти

Георгий Олегович Хват
Мелодія суму у краплях дощу,
Душа розгубилася в пошуках марних.
І серце згорнулось, бо змерзло в плащу.
Хай плаче воно, як йому так негарно.

Хай лист-одинак по клюжах пливе,
По шкірі хай сум, як мурашки, безкарний.
Хай нерви розслабить. А дощ – хай іде.
Душа рогубилася в пошуках марних…

**************************************

Мелодия грусти в каплях дождя.
Душа растерялась, себя не найдя.
И сердце свернулось в озябший комочек.
Пусть оно плачет, если так хочет.
Пусть лист одинокий по лужам парит.
Мурашками грусть пусть по коже скользит.
Пусть нервы ослабнут в струях дождя.
Душа растерялась, себя не найдя…