Думки вголос

Ирина Визняк
Ви торкнулись мене недавно,  -
Загадковий і ледь дивний.
Почали вже дзвонити вправно
І приходити часом в сни.

Я цікавістю загорілась,
Від захоплень відкрила рот.
Підставляла долоні сміло
Під невпинний потік щедрот.

Теж хотіла теплом пролитись,
Змити з серденька макіяж,
Потаємним «майном» ділитись…
Та звучало лиш Ваше «я».

Слухать ще когось Ви не вміли.
Риса скромності – не для Вас.
Ви «зірковою» захворіли,
А її не лікує час.

Я багато чого хотіла,
Та замкнула душа замки.
Закружляли навколо тіла
Інші враження і думки.

Не читала Вам своїх творів,
Зате Ваші звучать щодня.
І я в стриманості й покорі
Перед Вами – мов те ягня.

Та не звикла я буть в цій ролі,
Свою гордість не підкорю.
Не бажаю дружить в неволі
Й з егоїзмом не примирюсь.

Нетактовно про це казати, -
Самолюбство ж чомусь шкребе.
Може, будете це читати,
То впізнаєте тут себе…
                26.09.2012р.