After USA

Тори Талина
Ви повиламували мені крила,
Повиривали з них ви пір’я...
Куди поділась моя сила?
Тепер не знаю що за звір я...

Свобода моя, куди ж ти поділась?
Тепер живу я по високим міркам,
Як же стереотипами вашими я наїлась
І серцю моєму дуже ,дуже гірко.

Свобода залишись ластівками на спині,
Рядками та шматком паперу у руках,
Пацифікою ,десь намальованою на стіні,
І волею та миром у моїх думках.

Пристижний університет,робота й чоловік –
Мене запхнули в золоту клітку.
Бути правильною цей стиль життя мене прирік,
Тож і посміхаюсь тепер я дуже рідко.

Вбийте мене ,бо я і так нещасна,
Навіщо мені всі оці пристрасІ?
Тепер життя моє усьому цьому підвласне...
Вбийте!Вбийте , бо народилась не тієї масті.

25.09.2012 19.58