Министр образования - Epitaph on a Syndic

Мария Москалева
Министр образования

Учить? Не я: некрупен школьный труд.
Учить учить? На то пединститут.
Не почерком за партами мельчить -
Я выучен учить учить учить.

Epitaph oh a Syndic

A.B.Ramsay

No teacher I of boys or smaller fry,
No teacher I of teachers, no, not I.
Mine was the distant aim, the longer reach,
To teach men how to teach men how to teach.