я не хочу казати тобi бiльше слiв

Татьяна Яцишина
я не хочу казати тобі більше слів,
бо слів більш немає...
я кохаю тебе, як сонце цей світ
безмежно кохає...
 
у обіймах твоїх вже інша я,
я вже невільна...
непокірна... але... але лиш твоя...
така божевільна...
 
я не хочу, щоб день змінював ніч...
нас ніч обіймає...
і навколо нас світ... світ дивних мрій
що знов поглинає..
 
тільки ти знаєш все, все, що в моїй душі,
бо то ти її крила...
небо, світло зірок, нескінченість думок
я для себе відкрила...