***

Олександр Музика
Скажи мені, будь ласка,
Чи має сенс наше життя?
Чи то є все та клята маска,
І загубили ми наше буття.

Скажи мені ти правду,
Де ж тії радощі життя?
Де подиви на ясні зорі, я не бачу...
І спів пташок ніхто не поміча.

Скажи мені чи то є правда,
Що люди не бажають бачити життя?
Що вони вже давно померли,
Серед асфальтного полотна?