А десь загубилась...

Сирош Андрей
А десь у світі загубилась наша країна - Україна!
Поміж десятками других ми стоїмо неначе в димі!
Ми розуміємо усе, проте сліпі і розмовлять тяжко!
А обіцяли: "Буде краще!"
І я не знаю, що переді мною далі,
Проте надія помира остання!