Навколо тебе

Сирош Андрей
Грім гримить,
Навколо страх паную,
Десь закохані тісняться,
Щоб ніхто їм не заважав,
Десь малі діти плачуть,
Бажаючи турботи і любові,
А хтось вмирає щосекунди,
А хтось на це не зважає.
Всі ми потребуємо уваги і кохання,
Проте не завжи ми маємо чого бажаємо.