Вибачення

Денис Снигур
Пробач , пробач і зрозумій ,
Що я люблю тебе
Я твій.

І хоч проблем багато ,
Та вір мені , про тебе,
Я не смію забувати.

Біль в моїм серці не стихає ,
Без тебе - як без кисню...
Помираю....

Біль , бо я у всіх як біла пляма ,
Від мене відвернулись всі,
І навіть мама.

Так прошу я тебе лиш про одне ,
Не гнівайся на мене ,
Прохання не складне.

До плеча свого пригорни мене ,
І скажи тихо на вушко,
Усе мине.

Я повірю тобі , бо ти найрідніша.
Я повірю тобі.
Бо від сонця ясніша.

Я подивлюсь тобі у очі ,
У ці рідні , глибокі , прекрасні.
І підем ми з тобою крізь ночі.

І підем ми далеко , від світу цього.
Я і ти - ми з тобою ,
Просто пошлемо його.

Я так хочу бути біля тебе,
Обійняти ,
І просто дивитись на зорі на небі.

Вибач мене , не гнівайся на мене
І повір будь ласка,
Моє кохання до тебе - шалене.

Люблю тебе сильно
І дуже сумую
Без тебе - мов божевільний.

Люблю , і вибач за сьогодні
Я винен - визнаю.
Та всі до мене холодні.

Від холоду , мороз по тілу.
Зігрій мене ,
Зроби так , щоб воно горіло

Від мене не відвертайся ,
У цей тяжкий час.
Мені посміхайся.

І ще раз попрошу - пробач за сьогоднішній день ,
Так склалось , пробач.
Ось такий я олень....

Та почуття мої до тебе ,
Не описати словами.
Ти - моя потреба......