Бирсен Ходай кавышу

Фаниль Асфаров
Кемгэгенэ жырлар идем, узем дэ ник икэн белмим.
Кайлардан эзлэп карасамда, сойгэнемне таба алмыйм.

Адаштырып йортэ тормыш юллары.
Куз алдыма килэлэр кызларнын торлелэре.
Йорэк кылларында уйнап уч итэлэр.
Бер боролып карамыйча, югалып та китэлэр.

Алай авыр булсада,гэеп итмим.
Артларына карап калып, авыр сузлэр эйтмим.
Хэерле сэгэттэ булсын аерылышу.
Бирер эле Ходай тагын бер кавышу.