Голос

Инна Приходько
Мій голос горнеться, мов змучений Тантал,
до  сивих споминів, подзьобаних літами,
де сум приховує за сімома замками
тривкої ніжності притлумлений кристал.

Почуй мене в осінніх лунах журавлів,
шумливім шелесті ошатної діброви,
у променистій юні джазів світанкових,
життям наповнених акордах зрілих днів.

У неосяжних далях на межі часів
почуй мій голос, він на відстані любові…