Лора

Рин Игрин
Я не бачу свiтла в твоих очах
 я більше не тримаю тебе в своїх руках
 Так я  вже більше не твій
 я тепер належу тільки їй
 Але не треба все так сприймати до сердця близько,
 Я вже не твїй, я вже лечу так низько.
 Мені не достатньо твоєї тревоги за мене.
 Я сумую за тобою, моя шалена.
 Але не треба більше всієї цієї брехни,
 про те що я твій останний , и ці останні дні.
 Я буду поруч,обіцяю,моє море.
 Горе? А ти забудь про мене назавжди, моя єхідна Лора.