***

Рин Игрин
Так мало повiтря, але я знаю,що виживу.
 Ще одинь день.
 Ще один подих  вiтра,
 Ви розiрвали стiнки моїх  легень.
 Ви смішали разом чай із соком.
 Я казав вам всю правду.
 Але все вийшло боком.
 Я не хочу більше чути своє ім'я.
 Тільки лиш твоє. Тільки ти..і я.