Бакыр сердэшлэр

Фаниль Асфаров
Каласы килэме.
Китергэ каламы.
Уз сузен тотмаган.
Имеш.
Бурычын аламы.

Язмыш дала.
Ерак тугел инде.
Якын.
Комеш кол чэчкэ сала.
Калды жиде
 чакрым.

Ялкын.
 Якын.
Милэштэге тэлгэшлэр
Озакламый ялгыз
 кала.
Бакыр сердэшлэр.