Я образ намалюю

Ромашка Лев
Я образ мрії намалюю
На своєму сердці .
Кольорами розфарбую .
Як прокинусь вранці .

І зусстріну я свій образ
Пригорну до себе .
На яву скажу ще раз
Що кохаю тебе .

Стільки часу я шукав .
Не віддам нікому .
Сердце я тобі віддав ,
Наче сам самому .