Иди

Юлия Волк 2
Не пиши мені листи,не треба
Любов свою ти проміняв на щось важливе
Полюбому вже майбутнього не буде в нас
Надіюсь всі рани загоють час.
Скільки часу ми були разом з тобою
Скільки емоцій ми пережили з тобою.
Здається звагалі мене ти не любив
Тепер тобі насрати на те що зі мною.
Тепер роби що хочеш,тепер ти вільний.