Блаженна мить

Виктор Малороссов
Їжте сало і мовчіть,
Щоби не вдавитися.
Вам у цю блаженну мить
Не треба політиці
Слать прокльони, бо у Вас
У коморі сало є,
А до нього мутний квас...
Любить бог вас, й балує!



    23.09.2012р.