Snow White

Анастасия Соларёва
 Snow White, welcome to my tale.
 No magic, no love. Could you expect?
 Day after day, word after word
 Gray moon, gray sun, one boring world.
 Broken hearts and loosing lifes,
 Dangerous bug in their files.

    Whatever however whoever you are
    My dear, my sweety, forget to give up.
    Don't look at me, don't look at me.
    It's killing...

 What a pity, it's not what you expected!
 Snow White, our woes are never ending.
 Run, sweety, run. We've broken what we love
 And don't come back. Goodbye, sweety, good luck.

    Whatever however whoever you are
    My dear, my sweety, forget to give up.
    Don't look at me, don't look at me.
    It's killing...

 Snow White, take me to your tale...

29.09.2012