Безсоння

Гетманец А
- Як спалось Вам?
                - Та дякую, чудово:
Морфей прийняв у лагідні обійми. -
Лукаво-свіцьку плетемо розмову
В пристойності у клітці золотій ми.

...У “келії” тинялась між кутками
(Пригадувала, як під час вечері
Замилувалась ніжними руками).
...Bсю ніч для Вас не замикала двері.  :)