Коханням же ж вбивають ненароком

Юля Блюсович
Коханням же ж вбивають ненароком.
Воно,як грім із неба - в одну мить.
Воно розтрощить страху спершу кроком,
Тоді розгромить неба всю блакить.

Кохання ж, як війна з підпілля,
Як Хіросіму, знищить все нутро.
Воно ще гірше смерті зілля.
Кохання - як зіпсоване вино.

Та ранить серце лиш тоді кохання,
Коли іде з одної сторони.
Тоді стріла, його пряме послання,
Не долітає в ціль. Воно болить...

Отак вбиває ненароком, люди,
Амура паж лиш промахом стріли,
Що пролітає боком. Серце губить.
Але ви знайте, все переболить.

29.09.2012