Самотн сть

Мохнатая Анна
Самотність лікує,самотність вбиває.
Самотність за плечі тебе обіймає.
Вона невідступно тобою керує.
Її голос кожен з середини чує.
Самотність лікує,самотність вбиває.
Коли забере,а коли відпускає.
І ти вже не вправі нічого зробити.
Та з часом зумієш її полюбити.
Самотнісь лікує,самотність вбиває.
Її,як наркотика тіло жадає.
Отримавши дозу на нову чекаєш.
І вже від самотності ти не тікаєш...