Одну

Паша Дессин
Одну лиш мить я пам'ятаю,
Як я всім серцем покохав
Ту дивну, ніжну і красиву
Легку, неначе шелест трав.
Та дивна серцем і думками
Завжди з'являється в вісні
І манить ніжними вустами,
І посміхається мені.
Її не знаю я, не бачив
Проте коханням я зазначив..